Per uur

Heb je een éénmalige opdracht of wanneer je een kleine opdracht hebt dan zou je er voor kunnen kiezen om per uur te betalen. Dit kan bijvoorbeeld bij het updaten van een plugin of aanpassen van een pagina of iets dergelijks. Er is veel mogelijk, we kijken samen naar wat het beste werkt voor jou en natuurlijk wat het beste is voor jouw website.

€ 42 per uur

Strippenkaart

Wanneer je vaker hulp nodig hebt of omdat je regelmatig wat dingen wenst uit te besteden is een strippenkaart voordeliger.

  5 uur strippenkaart: €180
10 uur strippenkaart: €350
15 uur strippenkaart: €530
20 uur strippenkaart: €700

Strippenkaart is 12 maanden geldig (geen restitutie mogelijk)

Website laten maken

Het maken van een wesite is maatwerk, het is niet te zeggen wat de prijs zal zijn van een website. Dat heeft te maken met de wensen voorkeuren van de klant. Gelieve hiervoor contact op te nemen zodat we er samen naar kunnen kijken wat het beste bij jou en jouw bedrijf past.

Updaten WordPress/WooCommerce

Wil je graag het updaten van je website uitbesteden zodat je er zelf geen omkijken naar hebt? Elke week zal er gekeken worden of jouw website een update nodig heeft. Er zal gekeken worden of er plugins zijn die updates nodig hebben, maar ook je template en WordPress/WooCommerce zelf. Voorhet updaten zal er altijd eerst een backup worden gemaakt.

Kleine website/webshop of blog: €40 per kwartaal (€10 per maand)
Grote website: €60 per kwartaal (€15 per maand)
WooCommerce webshop: €80 per kwartaal (€20 per maand)

Abonnement

Wil je dat ik elke maand voor je aan het werk ga en heb je spoedklussen? Waarbij wij allebei een zekerheid hebben en we ook samen kunnen sparren voor jouw onderneming? Dan past een abonnement het beste bij jou.

5 uur per maand: €160
10 uur per maand: €325
20 uur per maand: €680

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw

Wens je meer informatie over de mogelijkheden of 
wil je een opdracht aanmelden…