Ben je al in het bezit van een website maar mist u er iets aan? Of past misschien het design niet meer bij de huisstijl van je bedrijf? Of ben je wel tevreden met de site of weshop maar wil je een aantal dingen er aan veranderen? 

Tialis Design zou je hierbij dan kunnen helpen. Tialis Design kan je website een compleet een nieuwe look geven of een aantal dingen voor je aanpassen, zoals bijvoorbeeld andere kleuren, nieuw logo of de teksten voor je aanpassen of toevoegen.

Tialis Design kan eventueel ook nieuwe producten voor je toevoegen aan je webshop wanneer je daar zelf geen tijd voor hebt of wanneer je diet liever wenst uit te besteden.

Wanneer je website of webshop al vorm heeft is het ook belangrijk om deze te blijven updaten. Het kan namelijk zijn dat je WordPress een update nodig heeft of een bepaalde plugin die misschien niet meer werkt. Het is belangrijk dat alles regelmatig nagekeken wordt of er misschien een update nodig is. 

Bij het niet tijdig updaten van WordPress/WooCommerce of van één van de gebruikte plugins kan dat ten nadele zijn voor de website. Je hebt kans dat het dan niet meer naar behoren werkt en het kan zijn dat de website of websop niet meer veilig is.

Wens je meer informatie over de mogelijkheden of 
wil je een opdracht aanmelden…